Coaching - praktisch, toekomst- en oplossingsgericht

 

Bij coaching gaan we ervan uit, dat jij de meeste kennis van wat jij nodig hebt, ergens in huis hebt. De kunst is aan mij om dat, met jou, boven water te krijgen en praktisch vorm te geven. Je mag van mij regie en concrete handvatten verwachten en daarmee specifiek en begeleid oefenen. 

 

De kreet "Toename van welbevinden is belangrijker dan symptomen verminderen" vind ik een mooie om aan te geven dat het niet altijd nodig is om in je verleden te graven (trauma's daar gelaten) en het interessant is en oplossingsgericht werkt om te kijken naar de kansen van de toekomst, oftewel: hoe creëer ik mijn fijnste leven. Coaching kan aan de spreektafel, in een lekkere stoel, aan de bartafel, op de massagetafel of al sportend.

 

Plan je afspraak via de 'Planner'. Zelfs 1 sessie kan super interessant zijn. Je zult begrijpen dat het verder leren kennen van jezelf en oefenen in de praktijk in sommige situaties wat meer tijd vergt. Overweeg dan een 5- of 10-rittenkaart en/of facturatie via je werk. Een rittenkaart is ook goed in te zetten om sportactiviteiten toe te voegen als onderdeel van je coaching.

 

Pakket 'Sterk in je lijf!'

Ben jij klaar voor het grotere werk? Een van de mooiste cadeaus die je jezelf kunt geven: een coaching traject waarin we 'alles' op een rijtje zetten, dit oefenen in de praktijk en daarmee je fundament optimaliseren voor hoe je beter in je vel kunt zitten, hoe je vanuit een gedegen basis beslissingen kunt nemen en meer rust, overzicht en fitheid kunt gaan ervaren. Werkgevers zijn steeds vaker bereid hiervoor budget beschikbaar te stellen. 

 

Gemiddeld duurt een traject 3 maanden, afhankelijk van de door jou gewenste intensiteit. Reken daarbij volgens de variant 'compleet' op zo'n 3,5 uur per week tijd voor jezelf, oftewel een half uur per dag. Een actief traject dus, je gaat vooral veel DOEN.

 

Wat pakken we aan? Wie jij bent, waar je achter staat, wat jouw wensen, behoeftes en kwaliteiten zijn in kaart brengen en daar trots op zijn. Gedrag oefenen om jouw grenzen te leren kennen en aangeven, verantwoordelijkheid te nemen of juist los te laten. Energiemangement, timemanagement, emotiemanagement. Stilstaan bij voeding, beweging en ontspanning. Kortom een actieve en bewuste 'reset'. Ook goed in te zetten voor (preventie van) burnout. Ik neem je gestructureerd mee door het hele traject en je kunt te allen tijde praktijksituaties bij mij toetsen voor feedback via whatsapp, mail, etc. Na afloop krijg je een mooi 'dossier' om te blijven gebruiken. Meer weten? Zoek even contact met mij. Hieronder vind je de diverse pakketten; deze kun je desgewenst direct aanschaffen om aan de slag te gaan!

 

Achtergrond

Naast mijn coach en voedingsgerelateerde opleidingen (life coach, burnout coach, emotiemanagement, orthomoleculair adviseur, etc.) put ik uit mijn bedrijfskundige achtergrond en managementervaring. Mijn kennis en ervaring liggen onder andere op het gebied van

  • burnout - preventief en actief - begrijpen en aanpakken
  • pleasegedrag managen, ja leren zeggen tegen wat je zelf wil
  • energiemanagement - hoe wil ik mijn energie gebruiken en hoe krijg ik nieuwe energie?
  • emotiemanagement - wat voel ik en wat kan ik daarmee?
  • voeding: orthomoleculaire voedingsleer toepassen en zowel lichamelijk als geestelijk de voordelen ervaren
  • communicatie en verantwoordelijkheid; luisteren naar je kind, leidinggeven aan je team, leiding nemen als werknemer