EMBTest

 

Wil je sterker in je lijf zitten?  Weten welke voeding je lijf beter en minder goed verdraagt? Weten wat jouw lijf aangeeft als disbalansen, die beter zo goed mogelijk kunnen worden opgelost om jouw systeem in staat te stellen het maximaal haalbare eruit te halen? De EMBTest levert enorm veel informatie met concrete handvatten, volledig op jou afgestemd.

De EMBTest (Energetische Morfologische Bloedtest) is een test die veel inzicht geeft. Via enkele vingerprikjes (na wat opwarmwerk) worden meerdere druppels bloed afgenomen en vervolgens opgestuurd naar het laboratorium. Er wordt het volgende getest.

  • Hematologie op ongeveer 20 waarden (rode bloedcellen, witte bloedcellen, bloedplaatjes)
  • Microscopisch onderzoek naar vrije radicalenschade, mate van verzuring, schimmels, de vorm van de rode bloedcellen, zuurstofvoorziening, ATP-voorziening, glucoseregulatie, thermoregulatie en nog veel meer
  • Energetische meting via bioresonantie naar balans en disbalans (voedselintoleranties, status van vitaminen, mineralen, vetzuurbalans, hormonen, neurotransmitters, meridianen, energievoorziening, spijsvertering, darmconditie, stress, toxische belasting, blokkades op orgaanniveau, parasieten en nog veeeel meer)

 

Als alternatief is speekselafname mogelijk (b.v. bij kinderen, als je prikken vervelend vindt, of als je niet alle onderzoeken wenst); dan worden het hematologisch en microscopisch onderzoek niet gedaan.

Uit deze test komt binnen enkele weken een 16 pagina's (of bij speekseltest 14) tellend uitslagformulier. Deze verwerk ik vervolgens (vanuit mijn orthomoleculaire en medische basiskennis achtergrond) in een extra document met wat meer uitleg en uiteraard adviezen met betrekking tot voeding, suppletie, bewegen, ontspanning, en meer! 

Wat betekent meten op energetisch niveau? Denk aan Einstein: "Alles hangt met elkaar samen en alles is energie. Elke vorm van energie trekt soortgelijke energie aan. Dan hebben we het over resonantie; een trilling brengt ergens anders een trilling teweeg." Elk orgaan, elk virus, elke "alles" heeft een eigen trillingsfrequentie. Door dissonanties op te sporen door het bloed te testen op al deze freqenties, kun je informatie uit je lichaam krijgen over verstoringen en disbalans. Door deze aan te pakken, kun je een veelvoud aan klachten verhelpen en voorkomen.

Via de Planner kun je de intake en bloed-/speekselafname inplannen en direct het totaalpakket afrekenen (dit kan ook vooraf via onderstaande opties). In verband met de openingstijden van het laboratorium in combinatie met PostNL werk ik hierbij met aparte beschikbaarheid. Het totaalbedrag houdt in: intake, bloed of speeksel afname, uitlegsessie met uitslag laboratorium en verslag met verdere uitleg en aanbevelingen. Het is dus een all-in prijs (exclusief eventuele suppletie, die vaak wel wordt aanbevolen).

 

Korte tijd voor je intake vraag ik je om alvast een online formulier in te vullen. Na ontvangst van de lab uitslagen neem ik contact met je op, zodat je de uitlegsessie kunt inplannen, ook via de Planner. We nemen de tijd om jouw uitslagformulieren te bespreken en je krijgt uiteraard alles mee, op papier en digitaal. 

 

*Disclaimer: een EMBTest mag je niet als vervanging zien voor een bezoek aan de huisarts, indien je daartoe aanleiding ziet. De EMBTest heeft een holistische insteek. Niet alle waarden kunnen 1-op-1 worden vergeleken met regulieren tests. Op basis van de uitslag kan wel worden geadviseerd, een huisarts te raadplegen.